top of page
IMG_3339.JPG

Openbaar Kunstkabinet

Mobiele kunstateliers

Waarom mobiele kunstateliers?

Daar antwoord ik met een vraag op: Wat kunnen we leren van kinderen? 

Kinderen maken alles voor het eerst mee en zijn nog ongeremd nieuwsgierig. Volwassenen bedenken gemiddeld drie tot zes alternatieven voor een probleem; een kind bedenkt er wel tien keer zoveel.

Hoe komt dit?

We weten allemaal dat we ons meer ontspannen, vreedzaam en positief voelen als we weten dat er wel een oplossing te bedenken is wanneer er één nodig is. Dit geeft ook meer zelfvertrouwen, het voelt veilig, het maakt ons flexibel, verdraagzamer, we komen in onze kracht te staan…

Het antwoord is creativiteit. Van nature is iedereen creatief, maar door opvoeding en omstandigheden neemt dit vermogen vaak af. Bovendien zijn onze hersenen gemakzuchtig, ze volgen het liefst de gebaande paden en patronen.

Het lijkt wel een peptalk ;-). Maar we vinden het zo essentieel, dat mensen het belang van al deze voordelen van creativiteit zien en vooral ervaren. Zeker n

Vandaar de mobiele kunstateliers:

Er wordt ruimte gemaakt voor creativiteit. Een plaats die kansen creëert voor anderen om hun creativiteit - in de brede zin van het woord - grenzeloos en oordeelloos te laten exploreren.

 

We werken programma’s uit voor zowel bedrijven, festivals, onderwijs en feestjes. Dit kan door gaan bij jullie ter plaatse of in het atelier.

Klik       om contact op te nemen.

 

Volg ons op 

 

  • Facebook Social Icon
125789165_103923388210877_84302255070194

FORMULES

TEAMBUILDINS

FESTIVALS

ONDERWIJS

FEESTJES

bottom of page